Vinter

Så var vintern här med stormsteg. Snö och nu kommer kylan till veckan.
Jag tycker verkligen om vintern. Det är mysigt med snö och det blir så mycket ljusare då den lägger sig på alla träd och gräsmattor.
Jag kan dock inte säga att jag alltid är så förtjust i att skotta, men det är en bra motion.

Förra vintern hade vi besök av en liten mus som ryckte att vi kunde dela med oss av våra matrester i sopkorgen. Hm, ja inte för att jag vill behålla eller behöver soporna men en mus under diskbänken vill jag inte heller ha. Han/hon var så söt med sina fina ögon, men ändå.
Vi gjorde vårt bästa hela familjen en kväll du musen kom ut i köket att fånga in den, men trots murar av kassar och dammsugare lyckades den komma undan.
Även i år ville den lille gynnaren tydligen bli bjuden på mat. Musen har lämnat små visitkort i form av spillning under diskbänken. Blä!

Diskmaskinen gick sönder för någon månad sen. Gissa vad jag lyckas med? Jo att skära mig rätt skapligt på ett glas som gick sönder. Naturligtvis var jag ensam med barnen. Med blodet droppande från handen fick jag gå över till grannen som lappade ihop mig. Sy? Nä, inte om det inte är nödvändigt. Maken fick sedan agera sjukskötare och strippa skadan och byta förband några dagar. Nu är skadan läkt och ringen behöver göras ett storlek större.

 

Efter x antal veckor ringde goa Hanna och bokade så att de kom för att reparera den. Han kom, han hittade en pryl som skulle lagas han for. En dryg vecka senare kom han, satte dit den felande länken hittade en ny och for.  Nu går maskinen inte ens att skjuta in så golvsockeln inte går att sätta dit och hörnskåpet går inte att få upp. Undrar om han kommer denna vecka för se till att den fungerar?

Ja,ja, inget ont som inte har något gott med sig. I natt blev det lite livat i huset. Det var inte jag som gick i sömnen och ingen annan heller. Någon av katterna lyckades fånga musen så i morse låg ett lik på golvet i vardagsrummet. Huga! Jag var sååå duktig som kastade ut den. Levande möss söta (ute) men döda möss äckliga.



I går hade vi pysselträff i timmarna tolv. Jag bara älskar dessa träffar med världens bästa scrapkamrater. Tack gulliga Åsa för att du samlar oss. Vi får så många goa skratt att magen får sig ett riktigt träningspass.Har några foton att lägga upp också från vår förra pysselträff mm.







Min utmaning på träffen från Cissi.



Nu få det vara nog för denna gång.
Må så gott där ute!
Kramiz

Kommentarer
Postat av: Ewa

Vilka fina kort du gjort! Hua, det såg inget trevlig ut alls med fingret det där.. Hoppas allt är bra med dig, det var ett tag sedan sist! KRAM

2010-11-22 @ 17:11:58
URL: http://vittochblatt.blogspot.com
Postat av: MammaMargareta

O så fina kort du gjort - som vanligt!! Och o så synd att jag inte kunde vara med på träffen, eftersom jag var i London. Hoppas det går bättre nästa gång!

Är fingret bra nu - hoppas det - och maskinen lagad?

Kramar till dig!!

2010-11-25 @ 23:47:52
Postat av: Åsa/asamia

Det är alltid så kul på träffarna, och jag tycker det är så kul att alla ställer upp och kommer och är med. Vi håller tummen för att det blir träff snart igen. Finfina kort du gjort, en del har jag ju redan sett in live. Kram ♥

2010-11-27 @ 21:48:10
URL: http://asamia.blogg.se/
Postat av: Therese

Så fina kort!

Jag hade superkul på träffen som jag var med på i september och jag kommer gärna upp till Gävle någon mer gång!

Kram från Therese i Kungsbacka

2010-12-02 @ 13:13:55
URL: http://thereselittlecorner.com/blogg/
Postat av: Helena

Här har det uppdaterats sedan jag tittade in sist! Fina kort!!

/Helena

2010-12-06 @ 18:51:58
URL: http://www.marihelena.net
Postat av: Carro/camile

Åh vad kul att "se" dig igen ! =)



Aj aj med fingret. Inte bra.... Hoppas det gick vägen med både finrar och maskiner och möss. Är precis som du när det gäller de där små krypen.



Superfina kort! Jag måste börja med julkorten! Har inte haft tid.... Träff är aldrig fel. Är lite avis på era träffar. VIll ju oxå vara på sånt!



Ha det bäst!

Jag har en ljuslykta som väntar på att få komma hem till dig. Ska försöka få iväg den så du får den nångång.....

KRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM!

Carro



2010-12-08 @ 08:26:58
URL: http://camile.blogg.se/
Postat av: Lise-Lott G

Hej Cicci!!

Vad många fina kort du gjort!!

Jag hoppas du snart är tillbaka med nya inlägg här.



Önskar dig ett riktigt Gott Nytt År!!!!



kram Lise-Lott

2010-12-30 @ 21:30:28
URL: http://liselottg.blogg.se/
Postat av: Carro/camile

GOTT NYTT ÅR!

kram Carro

2010-12-31 @ 16:40:44
URL: http://camile.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0