Lång sommar...

Nu är snart en lång sommar snart till ända, men än är det lite tid kvar.

Jag har verkligen inte varit aktiv här på flera månader, men snart är det höst och då känns det mer naturligt att vara här.

Sommaren har bjudit på en hel del. Släktträff, renovering och en del annat.

Yngsta sonen och jag har tillbringat fyra dagar och tre nätter i stugan. Så mysigt! Vi har cyklat, plockat bär (blåbär, smultron och hallon), kokat sylt, spelat spel, grillat, ätit en massa gott, lagt patienser, handlat rökt regnbåge och umgåtts med delar av släkten. Nu är vi hemma igen och kylen är fylld med många burkar sylt (blåbärs-, drottning- och hallonsylt) som vi ska njuta av i vinter.

Här hemma har maken och jag hunnit med en hel del också. Möblerat om  så vi har fått en klädkammare (vi), ny scraphörna (vi), ny kontorsdel (vi), betsat tak , panel, dörrar och lister i hallen (jag), stuvat om i gäststugan (vi), bytt ytterdörr (maken), satt upp delar av belysningen vid gången (maken), el i gäststugan (maken), målat i carporten (maken)mm.

Inte har det blivit mycket till pyssel, men en del har jag att visa.Studentkort till Jockes kusin.Födelsedagskort till samma kusin.Hanna beställde ett födelsedagskort till en bekants barn.

Missa inte blogcandy hos Ingela. Kika in där!Ha nu en skön vecka!

RSS 2.0