Så kom vintern.

Barnen riktigt lyser när de leker i snön. Här har det säkert kommit tre decimeter, mer än vi haft på hela vintern. Vi har skottat fyra gånger jag och yngsta sonen. Nu är har en riktig tillgång. Sliter och kämpar tills svetten lackar. Riktigt mysiga stunder, bara han och jag.
Det har varit en lugn och skön påsk. Hanna har tittat ut till oss nästan varje dag. Kommer att bli tomt när hon far tillbaka till Göteborg. Hoppas att hon stannar till helgen.
Barnen har lekt med kompisar mest varje dag. Så stora barnen har blivit, man märker knappt av de när de har kompisar här.
Lite har jag skapat också. Fortsättningen på mammas album.

image84

Framsidan, lila förstås,

image85

baksidan,

image86

bror med yngsta,

image87

mormor 95 år med sina barn,

image88

mamma med våra små gobitar,

image89

syster med sina yngsta syskonbarn,

image90

mamma med Strindberg,image91

Hannas student,

image92

mina underbara syskonbarn,

image93

syster,

image94

medaljer på lilla DM.

Nu ska vi snart i väg till Jungelcity för lek och fika. Min man är i Uppsala på sjukhuset för kontroll så idag tar med Hanna på äventyr, kanske hinner vi med ett besök hos mamma på sjukhuset också.

Ha det bra där ut. Kram.Lov!!!

Vilken underbar start på påsklovet. Scrapträff hos Linda.
Långfredagen satt Viktoria, Linda och jag hemma hos Linda och skapade. Lagom att sitta några stycken bara. Man kan lätt prata och be om råd till sina alster. Kvällen blev inte sämre av att Linda böd på god mat. Tack Linda för att du tog emot oss. =0)

Ett kort blev det.

image78

Färglagt med promarkers och akvarellpennor.

Jag började också på ett bind-it-all album till min mamma i påskpresent.

image79

Stugan,

image80

stugan mot bryggan,

image81

vårt bröllop,

image82

mormor och äldsta sonen,

image83

och min familj.

Jag tycker att vi var riktigt flitiga.

Kramar på er...

Grattis älskling!

Nu är det söndag igen. Tiden går allt för fort just nu. Jag hinner inte med ens hälften av det jag önskar att jag skulle hinna. Besöka mamma på sjukhuset( var dit en sväng i går), besöka syster(bara pratat på telefonen), pyssla, långpromenader med hunden mm. Skönt att det är en kort vecka  nu som följs av en veckas ledighet. Då ska jag minsann...
I torsdags var jag och Anna till Katja på Katscrap. Det är alltid lika trevligt. En del handlat blev det också. En Bind-it-all maskin (jag visar när du kommer hem Hanna) och några promarkers-pennor bland annat. Tack Katja för att du tar emot oss och alltid är så hjälpsam.
image69

Åsa tipsade om att ett litet album med de promarkers-färgerna man har är en användbar och praktisk liten sak. Nu har jag också ordning på mina pennor. =0) Tack Åsa!

Min man fyllde år i går men han var borta hela dagen så vi firade honom först idag. En passande present till en lekfull man. ;0)
image71  image73

Lite svårt var det allt. De lirade i flera timmar. Skam den som ger sig. Nästa gång är det min tur att prova.

Lite har jag skapat också, med betoning på lite. Hoppas få tid till mer skapande på lovet.

image74

Ägg och fjädrar från Magnolia, signature suite-papper och QK-moxie,

image75

hÄngeltupp och text,

image76  image77

...och några tags. Kycklingen med blomman är inköpt hos Katscrap. Allt är naturligtvis färglagt med mina nya härliga promarker-pennor och skuggat med akvarell-pennor. Nu finns redan behovet av fler pennor. Jag kommer tillbaka Katja.

Nu börjar en ny vecka fylld med påskpyssel, yngsta sonens musical på tisdag och om allt går som det är tänkt scrap med Viktoria och Linda på fredag. Törs man skriva det när det är långfredag och allt...
På onsdag kommer Hanna hem till Gävle. Åh, vad jag saknat henne. Välkommen hem gumman.

Många kramar till er alla.

Så var helgen redan slut.

Tiden bara springer iväg. Jag tyckte det var långt kvar till påsk men nu är vi ju snart där. Som man säger inom skolansvärld; Det som inte blir gjort innan påsk hinner man inte. Jag vägrar tro att det stämmer, speciellt i år när påsken är så tidigt.

Fredag var körig med samtal och träningar. Fick inte ens se Lets Dance. Min äldsta son kommenterade dock att jag sällan ser hela ens om vi ÄR hemma. Skaparvrån som distraherar?

Lördag for jag till min mors hus  för att tvätta, diska och plocka lite. Hu, så det ser ut där. Hemtjänsten städar var tredje vecka. Sedan tog jag med min sjuka syster för att besöka mamma på sjukhuset. Hon verkade lite piggare. Riktigt skönt. Vet inte hur min syster hade tagit det annars. Veckan som gått har mamma varit riktigt dålig. Nu hoppas jag på en fortsatt förbättring.

Lördagkväll blev det mys med familjen framför Andra chansen. Barnen sörjde då Ola inte kom med till finalen, men de har ju fortfarande sitt kära BWO kvar. ;0)

I dag har vi tillbringat i Sandviken på innebandycup. Grabbarna spelade riktigt bra. En vinst och en förlust. Grattis grabbar. Ett högljutt publikstöd hade de också. Tänk så man kan leva sig in på sidan.

Det har inte blivit mycket skapat i helgen. Endast ett kort.

image68

Magnolia-stämpel och crate-papper. Gjord efter en skiss på veckansskiss.blogspot.com.

[Veckans skiss vecka 10]

Jag tycker om utmaningen att försöka följa någon annas idé. Inte alltid så lätt.

Nu ska jag förbereda veckan.

Stor kram till er alla.

Sol och snö.

Helt underbart väder men lite blåsigt. Jag önskar att jag fick mer tid att spendera ute med familjen och hunden. Två veckor till påsklovet. Törs man hoppas att snön ligger kvar?

I kväll kom min man hem. Underbart skönt. Barnen var så spralliga av att träffa honom igen att de knappt kunde somna. Jag kan förstå de. Det har inte varit många dagar denna månad som de träffat pappa. Hoppas att det nu ska vända och att han blir kry igen.

Jag känner mig totalt tom och orkeslös. Ska bli skönt med helg. Jag behöver verkligen ladda mina batterier. Hoppas att det blir lite vila och scrap trots besök hos mamma på sjukhuset och innebandycup med barnen på söndag.

Orkar inte skriva mer. Måste göra ett sista ryck med jobbet nu.

God natt!

Vår gård är klädd i vitt igen.

Lite hånfullt känns det allt att det kom snö nu när sportlovet är slut. Inte fr att det är så mycket, men ändå. Barnen är glada och leker glatt i snön.
I dag har jag jobbat igen. Det var så mysigt att träffa alla barnen igen. Vilket underbart jobb jag har. =0)
När jag var på jobbet ringde min man till hälsocentralen för att få en läkartid, på inrådan från distriktssköterskan. Jo hej du. Inte fick han någon tid inte, men väl en tid hos distriktan igen. Jag kastade mig från jobbet, tack Anders för att du tog över, för att skjutsa min man. Väl där hinner hon bara ta av förbanden så till kallar hon en läkare. En bra läkare. Även hon behövde bara slänga ett öga på benet så var karusellen i gång. Kolla febern, ta odlingar och samtal till Uppsala. Nu har jag precis vinkat av min man som är på väg tio mil bort igen till sjukhuset. Håll tummarna för att allt ordnar sig den här gången.
Mitt i all röra får jag samtal om att mamma inte mår något vidare. Bara att ringa sjukhuset, där hon ligger, för en rapport. Jo, nog är det något som inte stämmer. Vad kan jag göra... Barnen ligger och jag är ensam hemma. Bara att snällt stanna hemma och hoppas att jag får chans att åka upp i morgon. Tack alla som försöker hjälpa mig att pussla för att det ska bli av.
Nu känner jag mig helt slut men samtidigt uppe i varv. Hoppas jag kan sova i natt.
Började på en LO i går som inte hann bli klar men som yngsta sonen promt skulle ta med till skolan så den får jag ta i tu med
En liten glädje i all röra är ett litet paket som landade i min brevlåda i dag.

image67

Fler twinklings som jag köpt av Krumeluran.

Kram på er alla.

I morgon ska jag jobba igen.

Så var det då sista dagen på lovet. Som alltid måste en massa saker fixas; packa väskor, planera jobbet, tvätta... Barnen har hjälpt till en hel del. Tack, gullungar.
Undrar om barnen tog med sig vintern hem för i dag har här flugit snö i luften hela dagen. Ja, i alla fall snöblandatregn, men det ligger kvar på marken som en sorglig sörja.

Två kort har det hunnit bli i dag ändå.

image65

Ops! Så snett det blev när jag scannade. Lite blandat spillpapper, stämpel från Panduro och QK-Eliza.

image66

Så ett till; Magnolia-ägg, gul fjäder mm.

Nu ska jag försöka börja på en LO. Jag som nästan aldrig gör några. Nu ska jag för första gången göra en LO på 12*12. Spännade. Önska mig lycka till!

God natt!

En vecka går fort.

Så har redan en vecka passerat. Det går så otroligt fort. I dag kommer våra älskade gossar hem från fjällen. Passade på att städa lite under förmiddagen innan de kommer med all packning/smutstvätt som jag måste ta hand om. Jag saknar de så.

Nu ska jag åka och handla mys till kvällen. Det är ju melodifestival och det vill vi inte missa. Alltid lika roligt att gissa vilka som går vidare. Inte så svårt dock när man vet att det är barn och äldre som röstar. Men mysigt ska vi ha. Längtar att få höra allt de gjort i veckan.

Hinner visa vad jag skapat i dag.

image63

BG-papper, QK-Eliza och färglagt med twinklings.

image64

Crate-papper, QK-Emilie och naturligtvis färglagt med twinklings. ;0)

Ha det gott!

RSS 2.0