Scrapträff

Kan tro att ni funderat vart jag tagit vägen...här är jag.

Bloggen har tyvärr fått stryka på foten för en massa annat, men en liten uppdatering kommer här.

Nu är det tolv dagar och en kväll kvar tills skolan slutar och sen är det bara tre dagar till kvar att arbeta denna termin. Hur kunde det gå så fort??? Har jag hunnit allt jag tänkt på jobbet? Näää! Precis som vanligt alltså. Det ska bli riktigt skönt med sommarlov, men känslan har liksom inte infunnit sig än. Vädret? Ja, kanske.

I går var det scrapträff med tjejerna igen. Många skratt, lite allvar och en hel del scrappande. Vi fick en utmaning att plocka ihop ett scrapkit till träffen. När vi kom dit fick sedan dra en lott och skapa ett kort med det material vi fick. Riktigt roligt och vi blev strängt upptagna med detta en bra stund. Så här blev mitt resultat.Tack för utmaningen Annica!

Grannarna gifte sig på sin brygga i går och här är kortet till de från oss, familjen Hall.Ett "spara bra att ha kort" fick jag också till.Jag gjorde också ett kort var till barnens lärare till skolavslutningen. Tyvärr är det min tur att inte få vara med på barnens avslutning i år då vår skola också har avslutning på kvällen i år. Tur att Jocke kan vara med.Till Rasmus fröken.Till Pontus fröken.

Ganska nöjd med vad jag hann med. Nu har jag ett par beställningar kvar att göra i veckan.

Nu ska jag se till att barnen lagt sig sedan blir det lite tv-mys med maken innan jag somnar.


Lite candy också.

 Skogstokiga!

Må så gott!

RSS 2.0