Vilken vecka!

Just nu känner jag mig bara matt och trasig inuti.
Veckan har bjudit på en del obehagliga erfarenheter via jobbet. Jag vet att det bara kan bli bättre nu. Höstlovet som börjar på onsdag kommer inte helt fel i tid kan jag säga. Jag ska njuta av varje sekund med mina nära och kära.

Nog med klagande. Jag gjorde ett beställningskort  i torsdags som jag naturligtvis glömde fota. det var till ett brudpar med en hel massa special runt. På kortet skulle det vara ett par och en treårig son, hon skulle dessutom vara gravid. Jag blev riktigt nöjd med kortet och hoppas att de kan sända mig en foto på kortet så att jag kan lägga ut det här.

Jag har även gjort ett annat beställningskort. Det är inte så grönt på fotot som i verkligheten så ni får ställa in ögonen på att det är lite grönare.
Ha en skön helg!

I'm still here

Vart tar tiden vägen? Förra veckan gick sjukt fort.
Måndag jobb och förälrarådsmöte, tisdag kurs i Stockholm, onsdag jobb och innebandy med barnen, torsdag jobb och fredag jobb, packa grabbarna för fisketur till lördagen samt lite städning och tvätt.
Jag tror verkligen att jag ska hinna så mycket, men bona golv hos mamma finns fortfarande kvar på listan trots att jag var säker på att hinna det i fredags.

Ni ska veta att jag är så tacksam att ni fortfarande orkar kika in här och skicka värmande kommentarer.

I går var det min dag. Jag, Cissi, Åsa, Elisabeth, Annika och Sussie träffades för att göra kort. Dagen/kvällen bjöd på massor av skratt, inspiration och härligt umgänge. Elva timmar satt vi med avbrott för lunch på restaurangen i närheten och ett par fika. Jag är så imponerad av allt vi hann med och det trots att jag åkte hem två svängar till hunden och Victoria som kikade förbi och stämplade av några stämplar. Den här gången var vi flera som slog rekord i skapade kort. Jag hann med fem stycken och började på ett sjätte. Tack Cissi för att du fixar så mysiga träffar.

Här kommer det jag skapade, julkort minsann.Nu är det dags att kolla att yngsta sonen packat sina saker till innebandymatchen.

Ha en skön söndag!


Vinnaren...

Så är dragningen av blogcandyn äntligen gjord. Och vinnaren är...

                                            GRATTIS HELENA/VILDAELLA!!!I dag är det måndag igen och vardagen och jobbet kommer åter igång. Jag tror jag har världens bästa jobb eller så passar det mig bara helt enkelt. Visst kan det vara motogt på morgonen ibland, men jag älskar verkligen arbetet med barnen. Jag får så oerhört mycket tillbaka varje dag även om en del barn kan sätta mitt tålamod på prov då och då.
Berättade ju för ett tag sedan att jag arbetar utefter en "ny" metod och fick förra fredagen ett infall om att jag måste fullfölja det jag börjat på. Barnen fick i uppdrag att fundera på hur det skulle vara möblerat i klassrummet för attd deras inlärning skulle bli så bra som möjligt.de började genast att möblera om i klassrummet. resultatet blev inte speciellt lyckat så på måndagen pratade vi om hur vi skulle kunna lösa det bättre. Någon kom på att vi skulle göra en ritning innan vi började möblera om, åtta år och så himla kloka. Barnen satte sig två och två och skissade på ny möblering. När alla var klara fick de presentera sina ritningar, även jag, och sedan hade vi omröstning. Det vinnade förslaget fick nio röster av 19, mitt fick inte en enda. När resultatet var färdigt satte barnen igång att flytta alla möbler. Mitt skrivbord ville de inte ha kvar så det fick rektorn och elevcoachen bära ut resten skötte barnen. Det blev riktigt mysigt i klassrummet och de organiserade sig imponerande bra. Jag fick ett litet bord och en hurts till mina saker så det var bara att rensa hårt för att få plats. Mina duktiga elever!

I lördags var det mässa i Gävle. Det är alltid lika roligt att träffa alla goa vänner. Tack Åsa och Anna-Karin för en härlig mässa!
Shoppat??? Inte jag...hm...skulle ju inte ha några papper...har ju en massa saker redan...kunde inte låta bli...

   

Så till sist ett beställningskort som jag gjort.Ha det gott!

RSS 2.0