Andrum

Så har lugnet lagt sig här hemma eller i alla fall lite. Farmor och Göran var nysshär och hämtade barnen för lite semester i kollan mm. De ska vara borta i fyra nätter. Nu ska här röjas, plockas in i skåp och städas så gott det går i lugn och ro.
Längtar så tills skivorna, diskbänken och hällen kommer. Bara två veckor kvar nu.  
Vi har även målat om i hallen och "mellanrummet" och möblerat om där. Nu vill jag snabbt få ordning på resten av det vi ska fixa, scraphörna, klädförvaring mm. På lördag ska jag på Loppis för att leta en pall/stol till hallen. Håll tummarna.

Efter allt slit vi hart med mammas hus har jag bestämt mig för att här ska dö-städas. Ingen ska behöva röja efter oss och allt vårt skräp. I går och idag har jag tvingat familjen att prova alla sina skor och se över alla kläder (Jocke och jag har lite kvar). En sopsäck senare och en på gång blev det klart luftigare i garderoberna. När barnen kommer hem ska vi kika på alla jackor också.
 
Två skåp har vi också plockat ur och rensat. En sopsäck senare och två kassar till röda korset känns det riktigt bra.
Kontoret och sovrummet står på tur. Sedan ska alla möbler i gäststugan säljas för där ska vi rusta färdigt nästa sommar (måla tak, bygga nytt golv, fixa väggarna och betsa/måla. Vinden hoppas jag att vi hinner i höst/vinter. Om jag är en samlar är barnen och Jocke det i kubik, men inte länge till.

Titta vad som kom med posten idag. KAOS-award från Camilla. Tack gulliga för värmande ord.Nu måste jag, stackars mig , göra några KAOS-kort att skicka vidare.

Skickade ett kort till i början av veckan. Hoppas att det har kommit fram. Jag bara älskar detta motiv från hÄnglar och stÄnglar. Färglagt med Promarkers och blenderpennan. BG papper som jag gillar skarp trots att de är rosa.Nej, nu ska här fortsättas att röja. En kvarts paus får allt räcka.

Ha en underbar dag!

Måndags tankar

Nu är det måndag igen och vi har averkat fyra timmar hos mamma igen. Det börjar faktiskt synas att vi gör något, men än är det långt kvar. Förutom allt röjande, en vända till Röda Kortset och en vända till återvinningen idag, ska vi dessutom lägga nya golv och måla flera rum innan visningen. Det är flera veckor innan vi är färdiga.

Här hemma går det stadigt framåt. Hallen och "mellanrummet" är nu målade och möblerat, nästan, det saknas en hylla, lampa, krokar och en spegel. Dessutom måste vi bli av med två möbler också. Just nu undrar jag om det bor en tusenfoting här hemma. Hela hallen är full med skor. Bilder kommer senare.

Ett kort kan jag alltid bjuda på. Nu är kortet till familjen som tog med Pontus på semester till Öland.Nu ska här fortsättas att röja, men spana in Daniels blogcandy.
och den här hos Yoli.

DSC03793

Ha en skön dag!

Fredag

Ja, så var det fredag igen. Attans vad tiden far iväg.
I dag hade vi ett pass hos mamma igen. Nu syns det i alla fall att vi gjort något om man tittar i garderoberna, inte min då den är fortfarande full. Suck!

I går ringde en kollega och frågade om kortet hon beställt var färdigt. Färdigt??? Jag hade totalt förträngt att jag skulle göra det. Nu försöker jag gnugga geniknölarna. Det är inget vanligt kort hon beställt. Måste visa er senare. 

Vissa vill prompt vara med och hjälpa till...eller kanske snarare bevaka att vi inte glömt bort honom.

  Mitt i matchen.  Husse lek med mig.

Så ett kort. Inte alls mina färger, men skoj. Min bror stönar lite när jag räddar saker från soporna eller Röda Korset, men hallå, han har ju inga scrapögon. Här har jag använt en slaktad ljusmaschett under blomman.Må så gott!Fullt upp!

Jag har varit dålig på att både göra inlägg och kika in i era bloggar, men det är fullt upp här hemma.

Köket tar mer och mer form, men blir som sagt inte helt färdigt förrän vecka 33. Vi har bestämt oss för att behålla luckorna. Det är liksom vi och vi trivs med de. Jocke sliter som bara den med köket. Jag är bara till viss hjälp då jag ska hålla skåp, städa undan mm.

 Lite mindre kaos.

 De flesta skåpen är på plats.

Sist jag gjorde ett inlägg skulle jag ta mig an diket utanför staketet. Fy bubblan vilket slit. Jag höll på i flera timmar.

 Före  Skillnaden  Efter

Måndag - onsdag har bror och jag tillbringat ca fyra timmar per dag hos mamma. I dag är det vilodag men vi kör vidare i morgon. Syster har också varit med en timme vid två tillfällen. Nu ska vissa möbler och bilen ut till försäljning på blocket. Resten får stå inför försäljningen. Resten får vi sälja sedan.
 
Mitt knä protesterar en del nu och det svårt att sova. Min kropp kräver ca åtta timmars sömn per natt, men den sista vecka har det inte blivit mer än högst fem timmar per natt. Jag känner mig rätt sliten.
Tog mig i alla fall i kragen och ringde doktorn i går så idag har jag varit där. De kan inte riktigt säga om minisken är ok nu, men knät är svullet, instabilt och jag har ont. Dessutom har jag en bakers cysta i knävecket:
 En slemsäck (bursa) i knävecket som fylls med ledvätska.

I de flesta fall avvaktar man med aktiv behandling av cystan.

Man kan prova med att punktera eller tömma cystan och därefter spruta kortison in i den.

Om cystan är stor, remiss till ortoped för kirurgisk borttagning. Magnetröntgen ingår då i utredningen som görs innan operationen.
Låter mysigt eller hur. Håll tummarna att den försvinner av sig själv.
Jag blev ordinerad vila i en vecka och fjorton dagar med Voltaren. Därför for jag hem och gick en repa med grästrimmern i Maltes vrå och sågade ner några träd och kvistade de för att sågas till ved. Voltaren är bra, ingen större smärta nu.

I går fick jag skutta igen när jag hämtade posten. Ett födelsedagskort igen.  Tack söta Carro.Jag har ett par kort på gång men ett kort kan jag visa redan nu. Rasmus kompis har fått en lillebror och får naturligtvis ett kort.Ha en härlig kväll!


Måndag och växlande molnighet

Så var det måndag igen och jag vaknade klockan sju till tonerna av regnet som öste ner. Struntsamma, förmiddagen skulle tillbringas hos mamma och fortsatt röjande. Drygt fyra timmar blev det idag. Tar det aldrig slut...

Lovade foton från flaggstångsfällningen.  Tänk att de är så långa och tunga.

 

Spana in delar av publiken. Hanna, kusin Kajsa och systeryster. Det var fem som jobbade och fem som tittade på, könsfördelat efter styrka och längd.Yngsta sonen kom hem från sin tripp till Ölnad med en kompisfamilj i går. Åh, vad jag har saknat honom. Tio dagar är länge utan vår lille skrutt. Brun som attan var han också och riktigt blond. Han är lite rolig den lille, bland det första han sa när jag hämtade honom var:
-Mamma, nu har jag vunnit över Hanna.

I går kväll satte vi upp taket i köket. Så skönt, så fint. Nu börjar det faktiskt likna ett rum igen. Önskar så att lilleman var snäppet längre. Han erbjöd sig att hjälpa till med taket, men insåg att han var lite väl kort och gav upp efter par plankor. Synd, mitt knä var inte att leka med på natten. Måste ta mig i kragen och ringa doktorn i morgon. Ska det verkligen göra så här ont???

 Spacklade och målade väggar.

 Taket på plats.

Måste bara visa min förvaring av band och blommor. Jag trivs så bra med den.I gamla kakburkar har jag sorterat blommor och band i zippåsar i var sin låda efter färger. Billigt, praktiskt och lätt att ta med på träffar. Har man för många blommor när de liksom vill hoppas ur lådan själva?...NÄÄÄ!

 Blommor  Band

Ett grattiskort till Helena fick jag iväg i torsdags, men det kom tydligen inte fram förräns idag. Bättre sent än aldrigh dock..Nu ska jag ut och gödsla gräsmattan och rensa diket utanför staket från ogräs. Skäms för att det inte blev gjort redan innan midsommar, men knäoperationen kom ju emellan.

Ha ne skön dag!

Loppis fynd?

I dag skulle vi få sol var det lovat, men nu har dimman rullat in från havet så av solen syns inte ett spår. Det gör inte så mycket då jag ska fortsätta att måla idag, täcksidor till nya öppningen samt några brädor. Tror bestämt att grästrimmern ropar på mig också., men först poolen och måla.

Det är konstigt att maten inte bara tar sig hem till kylskåpet själv. I dag ekade det riktigt tomt där inne om man inte räknar lite sylt, ketchup osv. Det var bara att ta sig en sväng till affären och nödhandla lite bröd, smör, mjölk och korv (igen, suck). Jag älskar sommaren och alla roliga loppisar man kan ramla över. När de stod längs vägen på väg hem var jag ju bara tvungen att stanna. 40 kronor senare åkte jag hem med lite fynd till scraping. Håll utkik här senare så ska ni få se vad man kan fynda.

Posten blev  hämtad sent igår, det är ju ändå bara räkningar. Men gissa om jag blev glad när där bara låg ett brev till mig, igen.  Ett grattiskort  och en stämpel, som jag precis tänkte beställa, från gulliga Malin, Max och Maja.

 Tusen tack!

Hanna och Daniel ska på dop idag så jag gjorde ett kort att ta med.Skeden är naturligvis ett gammalt loppisfynd i nysilver.

Nu kikar solen fram igen så nu är det hög tid att ta tag i dagens måsten.

Mys lugnt!

Jaha, så var man äldre då.

Tänk om någon sagt till mig då jag var liten att jag skulle glömma bort att jag fyller år hade jag trott de då? Knappast, men nu har det hänt. Jag har tolat förträngt det. Blev påmind i går om denna stora händelse. NOT! Familjen hade också glömt det ska tilläggas. Min man bad sååå mycket om ursäkt att han glömt det. (kan det bero på att han jobbar och dessutom renoverar köket?)
 I morse blev jag dock väckte med ett grattis och en puss sedan for han till jobbet. Själv har jag firat min dag stort. Sov lite längre i morse, "dammsög" poolen, promenad med hunden, postade brev, laserade 21 pärlspontsbrädor till taket (två gånger), åt mat från MAX och hjälpte Jocke med VVS i köket.
Min söta make kom hem med en alldeles underbar bukett med blommor och mat fråm Max efter att han hjälpt Magnus att flytta ett akvarium. Tack gulliga för att du sliter med köket.Projekt köket fortskrider. Mycket jobb just nu med att spackla, VVS och el. Hoppas att vi får upp taket i helgen.

 före

 efter

 Vad har vi gjort???

I dag dök det helt oväntat upp ett brev i brevlådan till MIG! 
Titta vad jag fick, ett grattis kort av goa Helena.Tack alla som även grattat mig här och på Facebook.

Ha nu en skön kväll och god natt. Själv ska jag ladda för att måla 24 nya plankor i morgon. Hoppas att jag även hinner gå en sväng med grästrimmern.
Sov gott! 

KAOS-kort igen. =0)

Nu är jag rejält sliten måste jag erkänna. Fyra dagar nu har jag och min bror rensat och kört saker till återvinningen och Röda Korset från mamma. Vi börjar bli smått trötta på allt. Det syns inte att vi slitit som djur. Suck!

På eftermiddagen idag, efter fyra timmar hos mamma, åkte bror, jag, syrran, Hanna och Daniel till stugan för att hjälpa till att fälla flaggstången. Den måste slipas och målas, skumt...den har ju bara stått där i över 30 år. Morfar fick den när han fyllde 70 år. Fem starka karlar och fyra kvinnliga fotografer (åskådare). Allt gick smidigt och lätt så nu återstår bara det tråkiga. Måste tyvärr lämna över det till moster och morbror då vi har fullt upp här hemma och hos mamma. Har visst glömt kameran hos mamma eller stugan så foto får bli en annan dag.

Nu ligger jag i soffan med benet högt. Mitt knä är svullet och det värker i hela benet. Trodde liksom att knät skulle vara bra nu efter operationen, men jag har väl för bråttom kanske (fyra veckor idag).

Fick en KAOS-award av gulliga Helena också. Tack vännen!

KAOS står för Kreativa Artister med otrolig skaparglädje.
Så här är reglerna.

En levande logga som sänds till någon man uppskattar.
Men istället för att ha den digitalt, så skapar man riktiga scrapverk och skickar dessa vidare.
Den som får, ska i sin tur skicka vidare egengjorda KAOS-awards till dem de uppskattar.
Awarden heter ju som sagt KAOS oavsett vem som gjort dem.
Å på dessa ska ens egen stil, eller spcialiteter finnas med.

Varje KAOS-award innehåller:
 • Titel: KAOS - Kreativa Artister med Otrolig Skaparglädje
 • Skaparens eget namn
 • Storlek: 10x15cm

  Sedan ska man ju givetvis fota/scanna awarden och blogga om den också.
  På så vis blir ju awarden ett digitalt minne, men också något man kan fysiskt spara och titta på.
  I bloggen utser man också nästkommande TRE KAOS-vinnare.
  Kanske skiva en liten förklaring om varför dessa fått awarden, eller bara lämna länk till dem.

Nu är det alltså min tur att skicka tre nya KAOS-awards. Denna gång blir det:

Åsa: En go tjej som visat nya vägar till nytt skapande.Sofia: En mysig tjej som inspirerar med sin fina färgläggning och sina tips.Malin: En härlig tjej som ger mig mod att testa nya tekniker och får mig att skratta.Kände att jag ville skicka ett baraförattkort till Helena som tack för att hon finns. Här kommer det.Ha en skön kväll! Själv hoppas jag att gräset snart är klipp så vi kan få mat. Hämtmat, suck, igen.


Måndag och städdag

Så var det måndag igen. Klockan ringde redan sju i morse.  Det är ju mitt i natten när man har sommarlov.
Jag och bror hade städdate hos mamma. I jobbade i fyra timmar i dag och i fredags, men det syns knappt att vi börjat. Två svängar till återvinningen och två svängar till Röda Korset blev det i dag och tre svängar till återvinningen i fredags. I morgon kör vi ett pass igen och då ska vi försöka få dit min syster också om hon orkar. Hon vill ju naturligtvis också vara med och se vad hon vill ha kvar.

Projekt köket fortsätter. Nu ligger golvet och OSB skivorna på väggarna är på plats. Nu ska gipsskivorna dit.

 

Rasmus och grannens pojke har  badat i poolen idag. Brrr, jag frös när jag såg de. Bara 20 grader i poolen ju, men 23 grader i luften.

Hämtade ut mitt nya körkort på posten idag. Nu ska jag stå ut med eländet i fem år. Hur kommer det sig att man aldrig ser ut på kort som man egenligen gör...eller hur det nu är.  Ja, ja inte mycket att göra åt, jag ser tydligen ut så.
När jag skulle kliva ur bilen vid posten öppnade sig himlen. Regnet bara vräkte ner. Jag sprang järnet in, men vad hjälpte det. Pappret jag hade i handen slokade som en ledsen blomma. Det gick knappt att skriva under på. Stackars killen som skulle riva isär pappret, en omöjlig uppgift han var tvungen att lägga det på tork.
Efter posten väntade Hemköp och inhadling av korv till lunch i morgon. Väl inne i affären frågade kassörskan med ett leende på läpparna om jag duschat. Hur kunde hon tro det? Det rann vatten i ansiktet och mina kläder såg ut som om jag badat med de. Hm, kanske inte ser så tokig ut på körkortet i jämförelse ändå.

Här kommer så ett kort jag gjort.Tänk att det aldrig blir som man först tänkt sig när man tar fram papperna. Det är bra spännade att skapa.

Ha en skön måndagkväll!

Köksprojektet fortgår

Ja här fortsätter kaoset med köket. Måste säga att de är jätte duktiga grabbarna. Jobbar 12-14 timmar per dag. Rasmus är så himla duktig att hjälpa till med bygget, bär, skruvar, spikar och tar sig in där de inte kommer åt. Tror att han riktigt njuter av att vara enda barnet hemma. Han suger åt sig allt beröm han får av sin pappa och blir mäkta stolt när de säger att de inte klarat sig utan honom.

.  

Snacka om kattlucka vi hade första natten.
Så här långt hade de hunnit när vi la oss i natt. De jobbar som små arbetsmyror.En liten söt ros från rosorna jag planterade utanför huset i år.Jag sköter markservicen och i går strejkade kocken. Spisen vi lånat la nämligen av så fort den blev för varm och dessutom saknades ett ben. Koka spagetti och steka köttbullar tog närmare en och en halv timme så i går blev det hämtpizza. Kanske kan de tillfälligt ställa tillbaka spisen så att jag kan laga middag i dag.

Lite tid till pyssel för mig har det hunnit bli de här dagarna så här kommer ett kort.Färglagt med promarkers och MCP, en hÄngelflicka från Morkarla i våras, Maja design papper och farmors handknypplad spets.

Ha en skön söndag!

Åter till livet

Efter fem dagar med magsjuka är vi tillbaka på banan. Jo då, vi åkte dit hela familjen. Rasmus började på fredagen med att kräkas hela natten i elva timmar. På söndagen trodde jag faktiskt att vi andra skulle klara oss, men nej då.
På måndagmorgon ringde Pontus från sin kompis där han sovit och berättade att han kräks. Bara att hämta hem den lilla skrutten. När vi kommit hem kommer Jocke tillbaka från jobbet och mår inte bra. På måndag kväll är det sedan min tur. Totalt utslagna alla tre. På tisdagen är Pontus bra, men Jocke och jag ligger.  Tror jag tog lite för lite vitpeppar. Vad tror ni?
Tur att barnen är så stora nu att de kan fixa mycket själva. Utan att klaga åt de vad som fanns att fixa ur frysen mm.

På onsdag eftermiddag orkade vi ta ut för att handla lite och göra en beställning på IKEA. När vi är på väg hem ringer Pontus kompis och frågar om han vill följa med till Öland med deras familj en vecka med husvagn. Klart att han ville så det var bara att åka hem och packa. På torsdagen mitt på dagen for de iväg trots värsta ovädret med storm och regn. Hörde ni att vi fick 100mm regn på ett dygn? Nu vore det väl sjutton om inte vår nya gräsmatta skulle ta sig.

Nu har vi riktigt kommit igång med köket igen. Jockes ingifta bror kom upp för att hjälpa oss i fyra dagar. Tack gulliga Niklas. Det blir ju ett kaos utan like när allt från köket ska lyftas ut i vardagsrum och andra utrymmen. Man måste ju ändå komma åt allt för att kunna laga mat.Spana in så här fint bor vi nu.

 Varsdagsrums kaos.

 Tillfälligt kök i vardagsrummet. Spana in den lilla spisen där man bara kan använda en platta i taget. Närmare en timme för att få spagetti och köttbullar till fyra personer. Suck!
Vatten får vi ta i badrummet så nu blir det papptallrikar ett tag.

Jag fick ju en KAOS award av Lotta. Nu är det min tur att skicka vidare.

Att få ett KAOS-kort innebär:

En levande logga som sänds till någon man uppskattar.
Men istället för att ha den digitalt, så skapar man riktiga scrapverk och skickar dessa vidare.
Den som får, ska i sin tur skicka vidare egengjorda KAOS-awards till dem de uppskattar.
Awarden heter ju som sagt KAOS oavsett vem som gjort dem.
Å på dessa ska ens egen stil, eller spcialiteter finnas med.

Varje KAOS-award innehåller:

 • Titel: KAOS - Kreativa Artister med Otrolig Skaparglädje
 • Skaparens eget namn
 • Storlek: 10x15cm

  Sedan ska man ju givetvis fota/scanna awarden och blogga om den också.
  På så vis blir ju awarden ett digitalt minne, men också något man kan fysiskt spara och titta på.
  I bloggen utser man också nästkommande TRE KAOS-vinnare.
  Kanske skiva en liten förklaring om varför dessa fått awarden, eller bara lämna länk till dem.

Nu är det min svåra uppgift att välja ut tre som ska få denna award.Mitt val blir:

Camilla för som inspirerar mig och bjuder på idéer, tips och trix.

Cissi för att hon genom sina "nya" ögon ger mig idéer och alltid bjuder på ett gott skratt.

Tina en kreativ och inspirerande tjej som visar omtanke när livet känns svårt.

Nu måste jag in i badrummet och diska efter middagen. Suck!

Ha det bäst! 


Magsjukan härjar.

Här hämma kan vi hålla oss för skratt just nu. I fredags kom Rasmus hem från farmor, jätte mysigt, men inte det han tog med sig extra. Magsjuka. Hela natten mot lördagen kräktes han och hade diarré, stackarn. Vi andra åt hela vitpepparkorn. Skrock?
Lördag och söndag ägnade vi åt att börja med köket. Nu är det äntligen på gång. Här är vårt kaos just nu.

 

i dag skulle vi ta en tur till IKEA  och brädgården för lite shopping, men ödet hade andra planer.
Pontus sov hos en kompis i natt. Kvart över åtta i morse ringde han. - Mamma jag kräks.
Det var bara att hämta hem den lille sjuklingen.
Jocke for till jobbet i morse, men vände genast hem. Nu är han också dålig.
Nu får ni hålla tummarna för att jag klarar mig med hjälp av pepparkornen. Det fungerar, eller hur!?...

Må så gott vänner!

Kaoskort

I går var jag en riktigt duktig tjej. Jag tog stygnen på mitt knä. Jag bara avskyr när någon ska mixtra med min kropp, tandläkaren, sår, ja allt. Måste säga att jag var stolt över mig själv när jag efter fem minuter hade suttit stilla och låtit distrikssköterskan ta stygnen utan att själv ha tagit över (skulle aldrig erkänna att jag sytt själv eller tagit över mm).

I dag har Jocke hämtat äldsta sonen. Så skönt att ha honom hemma igen. Jag måste nog erkänna att jag är en hönsmamma som helst vill ha familjen samlad. Undar hur länge familjen tillåter det?

Nu kan jag visa vad jag pysslat med. I dag ringde nämligen telefonen och Carro var i andra änden. Jag blev så förvånad och jätte glad. Det var nämligen första gången vi pratades vid, vi sågs förstås på mässan i Avesta i våras och Leksand förra sommaren, men första gången vi pratades vid per telefon.
Det var så roligt att höra att det jag skapat kommit fram och lika roligt att bara pratas vid. Vi hade nog en del att säga eftersom samtalet tog två timmar. Kanske hade vi pratat än om inte Jocke och Rasmus kommit hem. 

Visst är det roligt att göra något oväntat och göra någon glad.


Titta vilket underbart kaoskort jag fått av Lotta. Helt underbart sött.Att få ett kAOSkort innebär:


En levande logga som sänds till någon man uppskattar.
Men istället för att ha den digitalt, så skapar man riktiga scrapverk och skickar dessa vidare.
Den som får, ska i sin tur skicka vidare egengjorda KAOS-awards till dem de uppskattar.
Awarden heter ju som sagt KAOS oavsett vem som gjort dem.
Å på dessa ska ens egen stil, eller spcialiteter finnas med.

Varje KAOS-award innehåller:
 • Titel: KAOS - Kreativa Artister med Otrolig Skaparglädje
 • Skaparens eget namn
 • Storlek: 10x15cm

  Sedan ska man ju givetvis fota/scanna awarden och blogga om den också.
  På så vis blir ju awarden ett digitalt minne, men också något man kan fysiskt spara och titta på.
  I bloggen utser man också nästkommande TRE KAOS-vinnare.
  Kanske skiva en liten förklaring om varför dessa fått awarden, eller bara lämna länk till dem.

Nu ska jag snart sätta mig vid pysselbordet och skapa Kaoskort.

Kika även in till kreativa Yoli för att ta chansen att vinnna smycken.Missa inte chansen att vinna en mössa heller här.En sista tävling här hos Lisa.
Ha en skön och mysig fredag!


Nästan åskväder

Rasmus är fortfarande hos farmor och Göran och har det bra. I dag hade han och Jockes låtsas bror gått till Fyrishov och badat. Mysigt!
Pontus ska sova hos en kompis för andra natten i rad. Så vi är barnfria i kväll igen. Det händer inte ofta så vi ska passa på att njuta av kvällen och lite kall plockmat.

I går gjorde jag en omläggning av mina sår. Trodde att förbandet skulle sitta i 14 dagar tills det var dags att ta stygnen, men Jockes mamma som arbetar på infektion sa att jag skulle byta förband och titta att allt var ok. Spännande. Jag hade inte ens brytt mig om att fråga hur många stygn de satt. Det såg riktigt snyggt ut. Svullet, men snyggt.I dag har jag städat lite här hemma. Knäpp man är. Bara för att det mullrar i luften och det är svart på himlen i ett par timmar tror jag genast att jag måste vara nyttig. Nu är bilbanan borta från hela vardagsrumsgolvet, Pontus rum röjt och dammsugit så jag var ganska effektiv. Trots molnen på dagen är det makalöst varmt så ett par dopp i poolen har jag också hunnit med.

Jag har under dagen också pysslat färdigt ett litet projekt. Kan tyvärr inte visa det ännu då det inte är framme hos motagaren, men en liten glimt kan ni få se.Ha det gott i sommarvärmen!

RSS 2.0