Onsdag igen.

Här rullar det på riktigt bra med rusten jus nu. Barnens rum är så gott som klara, bara detaljer kvar. Hallen och mellan rummet är klara för denna gång. Bilder kommer senare. Blir lite mer att fixa med de nästa sommar då vi ska riva en massa där och fixa nytt. Just nu är det skönt med en paus, vecka 33 ska vi anlägga trekammarbrunn och lägga ny gräsmatta på hela tomten. Jag börjar jobba då men barnen och Jocke har en vecka extra innan skolan börjar och Jockes semester är slut.

Klockan är allt för mycket nu och jag har haft massor att göra hela dagen, kom precis på att jag bara ätit frukost idag, så det blir inget längre inlägg, men ett kort ska jag visa.Det bir en hÄngel igen. Färglagt med promarkers, akvarellpennor och MCP teknik.

Ha det gott i värmen.

Äntligen lite svalare.

Ja, här fortsätter arbetet med huset. Jag har inte haft tid att måla färdigt huset än, men det kommer.
I lördags satte Jocke ihop Ps möbler snabbt och enkelt trots den enorma hetten.

 Fint besök ramlade in på kvällen, Hannas kamrater. Tog några öl, sprallade upp barnen som nyss lagt sig och snackade lite skit.

I går var det dags för Rs möbler...aldrig får man vara riktigt glad när det gäller IKEA... det saknades en bit på hans klädskåp. Suck! Sista möbeln och sent som attan, sååå typiskt. Inte mycket att göra åt.

  Malte gjorde sitt bästa för att hjälpa till, mitt på skåpet som senare visade sig sakna en del.


I dag fick jag då ta en extra sväng till IKEA, alltid finns det väl något nytt man kan få med hem... Allt gick smidigt med att få den bit som saknades och P hittade några extra saker till sitt rum. Hem packar upp...MORR...Ps kuddvar är trasigt. Gissa vart jag ska i morgon, IGEN!
Väl hemma började jag packa in sakerna i barnens rum, tvätta tvätt som jag hämtat hos mamma, efter att jag monterat lampor jag köpt åt henne på IKEA och laga mat. Jocke och Niklas rev en vägg och la det sista av golvet, för denna sväng.Snart färdigt!!!

Ett par kort måste jag också visa.

Här har jag målat med promarkers igen och akvarellpennor och MCP-teknik.

Ha det gott i värmen och drick mycket.Vilken värme!

Vi pustar och stånkar i värmen.
Lite dopp i poolen blir det, men inga badresor för familjen än. Äldsta sonen blev räddad av kompisen och fick följa med och bada vid havet. Lyckliga killen. Jocke, jag och Pontus stannade hemma och kämpade vidare med huset. Allt är målat, tapetserat och alla lister och möbler är nu på plats i lillens rum. Nu ska bara allt rensas och flyttas tillbaka in i lådor och skåp. Inget litet jobb kan jag lova. Vi rensade hans kläder också, jag är glad att vi ska en sväng förbi Ullared senare i sommar kan jag säga. Han växer så att det knakar den lille.

Det gick inte att måla färdigt huset idag. Jag bara vägrade stå och vingla på en stege i 30 graders värme i solen dessutom.
Hoppas att det blir målarväder i morgon istället. Då ska äldsta sonens rum färdigställas med lister och möbler. Jag måste måla lite där inne också.

Några kort kan jag ändå visa upp.

Det var allt för nu. Ska prova min CB som flyttade hem till mig igår. Så roligt med sju nya dies till.

Hoppas att ni inte smälter i värmen.

Härlig torsdag.

Vaknade av sågens ljuva toner idag, eller inte direkt. Jag låg kvar i sängen då yngsta sonen sov så gott vid min sida. Min man hade redan trasslat sig upp ur sängen. Han är lite stressad nu för att hinna så mycket som möjligt innan Niklas far hem.
Hanna och Daniel kom också ut. Jocke och Niklas la slingor, Daniel la golvet i Rasmus rum och Hanna och jag försökte måla huset. Jag skriver försökte för värmen tog nästan livet av oss och jag vinglade på en stege. Jag gillar det verkligen inte.
Min man hade köpte en målarspruta jag tjatat till mig, fungerade jätte bra, i början i alla fall, sedan lossnade penseln från slangen. Färgen sprutade överallt verkligen, på fönster, mig, stegen, Hanna och marken. Så från att måla blev vi snabbt degraderade till hustvättare. Suck! Jag får göra ett nytt försök i morgon. Vi hann knappt med halva kortsidan av huset. Det beror nog inte på att vi var tvugna att bada ett par gånger under tiden för att svalka oss, eller?Nu är golven lagada i barnens rum och halva hallen och mellanrummet. Jocke är verkligen helt slut i hela kroppen. De fick ett rejält jobb med golvet till hallen och mellanrummet. Inget enkelt golv det inte. Det måste vinklas och fixas med för att passa, men snyggt blir det.

Så några nya kort.
Jag färglägger nästan bara med promarkers och MCP/akavrellpennsteknik numera. Jag gillar det verkligen.

Det får vara allt för idag. Nu ska jag gå en promenad med hunden för att svalka oss båda. Det är sååå varmt.
Ha det gott i värmen.

Här jobbas det som bara den.

Semester? Vad är det?
Ja just nu undrar jag verkligen det. Min man jobbar tolv timmars pass med att riva golv, bygga nya bärlinor, lägga vattenburna slingor och lägga golv. Hela hans kropp värker, finns ju bestående skador efter vår bilolycka. Som tur är har vi Niklas här som hjälper till. I dag började jag äntligen måla huset. Långsidorna är nu målade, men det största jobbet återstår.

  

I går hade vi det mysigt. Anna och Martti bjöd mig på Mamma Mia med popcorn och läsk. Vi passade på att gå ut på restaurang. Vi var en skara på sex personer som åt gott och sedan gick på bio. Jag tyckte verkligen om filmen och fick mig några härliga skratt. Den rekomenderas.

Barnen bygger och målar på sin koja. Den blir läskigt hög tycker jag, tre våningar. I morgon ska vi mäta höjden. Den blev liksom högre när en viss Daniel ville vara med och bygga.

  

Jag får snällt stå på marken och dra spik ur brädorna som ska användas till bygget.

Malte har hittat sin egen badplats på vägen där vi promenerar. Skönt med ett dopp i värmen. Det skulle vara helt okej om han inte promt går raka vägen hem och rullar sig i sanden.Jag hinner knappt med kort just nu, men några gör jag allt.Har gjort ett nytt litet album till mina promarkersfärger. Jätte fiffigt att ha med när man ska handla nya så att man int handlar dubbelt. Lyxproblem eller?Blev lite snett när jag scannade.Söt liten Magnolia stämpel.

Titta här innan du drar vidare.

Nu ska jag smyga in och titta på golvet som snart är färdigt.

Ha det skönt i sommarvärmen.

Nu händer det grejer.

Nu ryker det gamla golvet i halva huset, resten är redan nytt. Känns lite läskigt då vi rivit bort golvet ända ner till marken. Katterna tycker att vi kommit på en bra lösning, de kan nu gå och komma som de vill dygnet runt. I dag fortsätter arbetet och vi kommer att vara helt avstängda från köket. Spännade med två barn som inte klarar sig riktigt så bra utan mat som vi andra.Nu kommer jag inte åt datorn på hela dagen heller så vi får se när jag kan göra min bloggrunda. Jag kommer att få abstinens.
Jag har försökt mig på att använda promarkers och blenderpennan igen. Inte blir det som när Malin gör det, men jag övar i alla fall.Jag känner mig mer hemma med mitt vanliga sätt, promarkers och skugga med akvarellpennor.Ja nu ska vi snart riva resten av golvet så lämnar jag datorn och mina kära scrapsaker en stund. Ha en skön lördag!

Tandvärk!

I går firade vi min födelsedag än en gång. Denna gång med mostrar och morbror i stugan. det hör liksom till att vi ska fira där, men när mamma är dålig passade det bättre med lugn och ro hemma hos oss på riktiga dagen. Jag fick lite pengar av mina goa mostrar och jag tror bestämt att jag ska beställa någon till die till min CB som kommer nästa vecka.

På kvällen fick jag en vansinnig tandvärk. Jag liksom visste att det skulle komma, men inte när. Halva tanden hade nämligen gått sönder. Kvällen och natten blev en plåga och idag var jag bara tvungen att ringa tandläkaren. Jag lider av fruktansvärd tandläkarskräck, men värken var värre.

Som en duktig flicka åkte jag iväg med axlar spända som fiolsträngar. Jag fick träffa en helt underbar tandläkare som tog hand om mig som det barn jag kände mig som. Allt gick snabbt och smärtfritt. Nu har en sten fallit från mina axlar och en tid för undersökning är bokad i september. Jag kände mig som en riktigt duktig flicka.


På min födelsedag somnade min sjuka morbror in och igår gjorde jag ett kort till min moster. Det komme att kännas tomt ,men det var skönt för honom att han inte blev helt utmärglad innan han fick somna in.Ha  en skön fredagkväll. Lämna gärna ett spår.

Härlig onsdag.

Vilken dag. Tog en sväng till Åsa för att hämta upp en sak hon köpt åt mig, men gissa vad som väntade. En överraskning.
Familjen firade mig lite improviserat på min födelsedag. Tack så väldigt mycket Åsa, Magnus, Mikaela och Matilda. Jag blev så överraskad och jätte glad.Fint kort som vanligt av Åsa. Hon är så duktig.

När jag kom hem firade familjen mig. Titta vad jag fick.

   

Kan knappt tro det. Jag fick en CB. Barnen hade gjort söta teckningar också.

På eftermiddagen kom mamma och syster ut en timme på fika. Jag blev så glad att de orkade.
 


De hade fina presenter med sig också. Titta bara.

   Två förvaringsmappar för mina promarkers och sju nya pennor och inte bara det...

    tre dies är beställda och kommer snart.  Gissa om jag är lycklig. Man kan tro att jag fyller jämt.

Hanna och Daniel gav mig kläder. Helt i min stil. Hur kan det komma sig tro?

 och
På kvällen kom Anna och Martti med blommor och fin present. Biokväll/ Mamma Mia på måndag. Det ska bli så trevligt. Vi hinner nog med en middag innan på någon mysig restaurang.

 Anna hade gjort ett fin kort, utan blommor.  Hi,hi.

Måste bara visa ett kort från gårdagen då vi var och badade. Två coola killar.Så till sist ett kort jag gjort.Ha det så bra.

Nu har vi alla semester.

I dag gick min man på semester han också. Fem veckor ska han ha. Härligt! Vi får fyra veckor tillsammans. Hans sista vecka börjar jag jobba, men barnen får sommarlov tills skolan startar. Lyxigt!
Vi började hans semester med att åkatill Uppsala igen. Denna gång för att inhandla golv till sönernas rum. Jockes bror mötte upp och följde med oss hem så nu är här snickarverkstad igen.

Malte mår lite bättre nu. Vill inte gå i trappor, men kan gå promenader utan att halta. Han blir dock öm efter så promenaderna blir kortare än han tänkt sig. Försökte trimma honom lite i går. Behövs nog en sväng till, men vill inte plåga honom mer än nödvändigt just nu.I går gjorde jag ett ryck och försökte använda min prokarkerblender efter Malins beskrivning. Inte alls så lätt och snyggt som hon får till det. Kanske skulle ta en sväng norrut på kurs.

Här är mitt resultat. Blunda om ni måste.Ett kort till utan blender.Ha det gott och ladda med kall dryck tills i morgon. De lovar sol och värme hos oss på SMHI.

Lite halvdan dag.

Vädret bjöd inte på sin allra finaste sida. Lite sol, lite regn och lite moln har vi haft. Jag försökte röja lite, drömma lite och tog en lång promenad med Malte. Allt för att skjuta på målningen av huset.
Han är inte riktigt kry än vår kille. En lekmanna bedömning är att det är ett muskelfäste som krånglar. Han skriker inte längre när han reser sig, men helt ok är han inte då han sin vana trogen att stå på två ben känns obehagligt. Han undviker det helt just nu.

 (gammalt foto)

På promenadens slut gick vi förbi en brygga, smart val av mig??? Då var han minsann så frisk så. Han kastade sig ner i vattnet, vilket han aldrig gör annars. Ja, ja inte hela världen, det var ändå dags för dusch. När vi kom hem ville han verkligen visa att det var dags för dusch. Han rullade sig njutningsfullt i sand.Snygging eller hur!?...

Barnen och kompis har fullt sjå med alla grodor på tomten nu. De ska ha hus, pool och allt vad de nu kan komma på. Mina burkar och lådor samt folie ryker.Så någr kort jag gjort.

Nu ska jag försöka mig på tekniken som Malin precis visar hur det går till på sin blogg. Önska mig lycka till.

Kika in här innan ni drar vidare. Maya hobbyblogg.

Ha det gott.

Fredag igen.

Så var det fredag igen. Vaknade med Balofix vid mina fötter. Hon sov så sött och ville inte alls kliva upp, kan bero på att hon kom hem vid två på natten.Jag och Hanna hade bestämt att vi skulle börja måla om huset idag eftersom den lotten ligger på mig, gubben har allt för mycket annat att göra. Vi skulle bara åka för att lämna äldsta hos en kompis och in på färghandeln. På vägen hem slank vi in på en present/loppis butik. Tänk vad man kan hitta... Med blodad tand var vi bara "tvugna" att svänga in på en loppis hemma på vår väg också. Tänk där kunde man också hitta saker...Vilka fynd! Allt för två hundra. Fiskelåda och bok till sonen, sex glas  och handväska till Hanna, tvättkorg, tekannor, skål, lådor och potta till mig. Pottan är exakt samma sort som jag har hinkar med blommor i utanför entrén. Porslinet matchar perfekt mina Bo Fajans saker från min mor. Lådorna ska flytta in i min scrapvrå.

På eftermiddagen ringde min man och meddelade att han skulle ta en sväng till Uppsala för att handla reservdelar till sin nya leksak. Hanna, Daniel, yngsta och jag hakade på. Målningen av huset lockade inte så värst. Grabbarna for på sitt håll för att fixa reservdelar. Hanna och jag shoppade på Biltema och Plantagen. När vi skulle mötas igen stod regnet som spön i backen. Vad göra???

   

Fnissande mötte vi upp grabbarna, dock inte lika roade, torra och med kommentarer som; Är det det här som kallas lyxförpackning och så smart.

Så några kort igen.Ett kort till Helena som fick ett litet paket med pyssel igår. Mycket nöje vännen.
Nästa vecka tror jag nog att vi tar en längre loppis runda. Riktigt roligt ska vi ha.

Titta in här vetja.

Blog Candy Giveaway!!!!

Do you fancy being in with a chance to win some fabulous Blog Candy, containing some new Spiral Whisper Stamps??


Ha en skön fredagkväll. Lämna gärna ett spår.


Torsdag

Ännu en dag med sol och värme. Tur att jag inte fastnade vid scrapbordet. I dag har vi varit och badat i Söderfors igen. Jag gillar att det inte är så mycket folk där. Jag kan ha full koll på barnen trots att den lille inte kan simma så bra än och de envisas med att vara i stora poolen.

Nu händer det saker i lillens rum. Väggarna där det ska målas är nu klara. Vi tittar på lämplig placering av möbler och drömmer om det färdiga resultatet.
Malte kom hem i söndags från sin SPA-vistelse i Ytterhärde. En nöjd men lite slut kille. På kvällen skrek han till varje gång han skulle resa sig när han legat stilla en stund. Sträckning? Måndag åkte han till Hanna och Daniel för en ny SPA- tid. Han var då loj och ingen aptit, ev feber. I går kom han hem då vi tyckte att det nog är skönast att vara hemma då man inte är helt ok. I dag är han fortfarande loj och är inte alls matsugen eller leksugen. Hm, vi får väl se vart det tar vägen med vår "lilla" kille.

Sex kort hann jag med i går. Lusten bara sprutar ur mig just nu. Många nya papper och stämplar gör inte saken värre.
Jag färglägger just nu nästan bara med promarkerspennorna och skuggar med akvarellpennor. Köpte dock på mässan i Leksand saker för att kunna börja med MCP- tekniken som jag provat hos Åsa en gång.Det blev inte alls bra tycker jag.Det ser bara smutsigt ut.Sur över hur fel allt blev satt jag igår och muttrande och funderade vad jag nu ska gör med det jag köpte i Leksand, tänk vad papper jag skulle kunnat köpt för pengarna istället. Med tankarna på fel håll tog jag stomfen och thinnern och började sudda mina akvarellpennor.
Wow, det blev riktigt bra. Nu jobbar jag med min egen MCP-teknik, akvarellpennor och thinner.
Här är resultatet.

Så kan det gå.


http://yingandrubberstamping.blogspot.com/   Ying är snäll och lottar ut stämplar från high hopes rubberstamps, passa på :)

Ying is so nice, she is giving away blogcandy from hig hopes rubberstamps, just take a look in he blog :)  http://yingandrubberstamping.blogspot.com/

Ha det skönt där ute. Du glöm inte lämna ett spår är du snäll.


Solig tisdag.

I dag skiner solen igen. Inte allt för varmt. En härlig dag ute alltså. Vad gör jag då??? Jo, skuttar till brevlådan för att hitta ett paket från gulliga Helena . Hon har skickat mig ett litet scrap-paket med ljuvligt pyssel.Jag bara måste kasta mig över en av stämplarna. Här är resultatet.Ett kort blev till slut fyra och än är inte dagen över. Jag tror att jag måste scrappa ett av papperna också. Så mycket blev det med det fina vädret. Ja, ja, vi får väl hoppas att det inte var sommarens sista soldag.

I går var yngsta och jag till färghandeln. Vi skulle handla tapeter och färg till hans rum. Jag bad honom byta kläder innan vi åkte, då han gick runt i sina jobbarbyxor.
- Men mamma, de här kläderna är mycket renare än alla andra jobbares kläder, fick jag till svar.

Sen laddade han upp med alla verktyg en snickare kan tänkas ha i sina fickor och hällar.Snabbat valde han en maffig tapet till fondväggen och färg till de övriga väggarna. Äntligen har min man kommit hem, tycker sonen, så nu målas det för fullt. Troligtvis kommer tapeterna i morgon. Det ska bli sååå spännade att se resultatet. Men först ska ju golv och tak på plats innan lilleman kan flytta in.

Mamma är ju sjuk och orkar inte mycket nu. Hon försöker dock ha koll på allt och en del i detta är att rensa ut så mycket hon bara kan. Varje gång man kommer vill hon ha hjälp att tömma något skåp. Sist jag var där blev jag med lite "nytt" porslin. Bo Fajans kan man ju inte säga nej till. Jag gillar tyngden och tjockleken på godset.

 

Nu undrar jag om jag inte ska dyka ner bland mina nya pysselsaker igen. Ha det skönt i solen. Lämna gärna en liten kommentar.

Söndags lugn.

Man kan undra var denna helg tog vägen. Fredag började med en rungande huvudvärk, början på migrän. Fick vila lite så kvällen hos Anna och Martti blev trevlig och sen. Yngsta kommenterade redan i bilen dit att han nog inte skulle komma i säng på hans läggtid, så sant. Min man hade tjuvstartat dit och var i full gång med at hjälpa till med sol/pooldäcket. Marttis bror och fru var också där. Vi bjöds på god mat och trevligt sällskap. När vi for hem efter tolv ville både vår hund Malte, Anna och Martti att han skulle stanna över helgen. Han är på riktigt SPA när han är där. Bortskämd till max med långa promenader och god mat.
En liten värdparspresent hade vi med. Ett kort så klart,några vattenbollar samt en poolstol.Snart är det färdigt Anna. Då ska du få njuta i poolen.

I natt hade jag "jour". Brukar vara mins mans jobb. Någon mådde inte så bra så jag blev uppringd och önskad till stan för stöttning. Trevligt blev det i alla fall. Inte varje dag man hamnar på fest med drygt fyllda tjugoåringar mer än när de festar hos oss förstås. Ni vet att vi alltid finns här, bara ett telefonsamtal bort.

Just nu håller min man och vår yngsta på med hans rum. Som han har längtat. I går städade jag ur rummet och i dag har de spacklat. Han har redan sett ut sängen och i morgon ska vi handla färg och tapeter. Han ska få nytt golv med värmeslingor, som i övriga huset (snart) och nytt tak. Jag är nog lika ivrig jag. Min man suckar och försöker dämpa ner oss. Men är det inte ljudet från golv som förbereds...

     

Annars har det lekts med kompisar och min fina klövermatta är klippt.

 

Tänk så mycket roligt man kan ha på en studsmatta förutom att hoppa. Grodleken, fotboll mm.

Nu kommer Anna och Martti hit med vår lilla, nja STORA, vovve. Vi ska sitta ute och fika lite och njuta av sällskapet och gosa med vår hemkomling så klart. Ha en skön söndag kväll. Lämna ett spår innan du drar vidare.

Söderfors

I går blev det sommar ute igen. Vi bestämde oss för att åka och bada i Söderfors, en camping med ett poolområde intill. Inte allt för mycket folk och lagom pooler åt grabbarna. Det blev en riktigt skön dag med sol och bad.

 


I dag är barnen hos kompisar och jag försöker fixa lite här hemma. Tyvärr har jag ett migränanfall på gång så jag ska snart ta medicin och försöka sova lite innan barnen ska hem.I kväll är vi bjudna på middag till Anna och Martti. det ska bli så mysigt.

Ett kort måste jag lägga in först. Jag köpte dessa papper på mässan i Gävle och har längtat så på att få använda de.Tyvärr blev inte färgerna alls som i verkligheten, men, men.

Lämna ett litet spår är du snäll. Ha det gott i värmen.

Barnens dag.

I dag fick barnen välja aktivitet. Det regnade när vi vaknade så möjligheterna var begränsade. De valde att åka till Jungelcity och ta med varsin kompis. Vi åkte klockan tolv och kom hem fyra. Tur att Hanna kom och fikade med mig, jag var ganska övergiven. Daniel kom också förbi en sväng, dock utan att leka denna gång. ;0)

Jag vände nästan direkt in till stan då vi kom hem för att gå på apoteket och hämta ut pengar åt mamma. När jag kom till mamma bad hon mig kolla tvättmaskinen som hemtjänsten kommenterat att den inte fungerar. Jag fann inga fel på maskinen, men någon hade försökt tvätta två påslakan, ett underlakan, två handdukar, fyra örngott, fyra par trosor och ett par strumpor på samma gång i en tre kilos tvättmaskin. Hur tänkte hon då?  Hur fick hon in allt?
Ja, ja, nu kan vi bara hoppas att maskinen inte gick sönder.

Titta vad som fanns bland mina kommentarer idag.En award! Gissa om jag blev glad och stolt.
Tusen tack Ingela för nomineringen. 

Jag är glad att jag också i min tur får nominera några.

Malin 

Helena 

Åsa 

Petra 

Anna 

Lillemor 

Anna-Lena

Här är reglerna:

Kopiera "loggan" (finns längre upp i inlägget) och klistra in den i era bloggar och sen länka till mig samt nominera 7 andra bloggar som ni länkar till.

Barnen var så glada att jag gav de denna dag så de tog cyklarna när vi ätit middag för att plocka lite blåbär och smultron till glassen de skulle få till efterrätt. Hem kom de inte bara med bär utan en underbart fin sommarbukett. Gissa om det fick mammans hjärta att smälta.Väl hemma fick jag en stund att pyssla efter maten. Fixade till ett kort jag inte blev klar med i fredags hos Viktoria. Tror att jag är nöjd nu. La till hörnorna det var lite tomt där. Behöver jag säga att det är Promarkers och akvarellpennor till skuggorna? Den blå-lila blomman är en slaktad ljusmanchett.Ha det gott och håll tummarna för en skön, fin och solig dag i morgon. Lämna ett spår innan du drar vidare.

Vart tar tiden vägen?

Men oj vad tiden bara springer i väg. Jag har ju sommarlov så jag borde ha hur mycket tid som helst.. Ack nej, jag hinner inte ens hälften av det jag skulle vilja.
I dag skulle jag bara en sväng till stan sen skulle jag vara hemma och fixa lite. Turen till stan blev en sväng till Sandviken. Det var ju visade det sig ganska bra trots att vi inte fick det uträttat som vi kom dit för. Titta vad jag fyndade.Väskan kostade bara 99 kronor och passar perfekt för att ha med på scrapträffar. Redskapen som följde med kommer säkert till användning i trädgården trots att jag redan har redskap dit. Filtunderläggen kostade bara 20 kronor och kan klippas till dekoration.

I går for vi en sväng till IKEA. Vissa handlade för 4500 kronor, men jag hade bara scrapögon och fick med mig detta från IKEA och Dollar Store.

   

Plastfjärilar för 10 kronor, tack Åsa för tips, och papperssnören. Blommorna satt på kvisten som syns. 62 blommor för 20 kronor, vita, rosa och lila.

Yngsta sonen passade på att byta sin present från Åsa och Magnus. Ja lite skarvade han också för att få allt detta. Nu är köksgolvet fyllt med LEGO igen, men kul har de.

   

Nu har jag tömt poolen, gjort ren den och börjat fylla den igen. Inget litet göra precis. Grabbarna åt glass och Malte fick smulorna från den rike mannens bord.

   

Så ett kort som blev färdigt idag, äntligen. Jag började med det i fredags hos Viktoria.Trodde att jag skulle hinna montera stämplar idag, men vi får se hur många jag orkar fixa. Nu ska jag ut och kolla poolen.

Ha det gott. I morgon kommer nog sommaren hit. Håll tummarna.

RSS 2.0