Fredag och ett himla väder.

Hu, jag vill bara inte gå ut i dag. Det blåser som bara den och ett snöblandat regn. Ett riktigt busväder.

I går hade vi en mysig kväll på vår julkortsverkstad. Mycket gjort, god mat och skvaller. Kan det bli bättre.

Här kommer det jag lyckades åstadkomma, tre kort. Riktigt bra för att vara jag.Wiff of joy stämpel och cratepapper.Panduro stämpel och cratepapper.Bildmålar stämpel och BGpapper.

Nu ska vi ut i ruskvädret för att ta oss till biblioteket. Känns som en mysig aktivitet i detta otäcka väder.

Ha en mysig kväll!


Tisdag 28/10

Trots regntunga skyar känns livet lite mindre stressigt i dag.

Mötet om syster känndes riktigt bra och vi hoppas att allt ska bli lättare framöver för henne nu.

I dag har vi haft utbildning i NTA (Naturvetenskap och Teknik för Alla). Det kändes riktigt inspirerande och jag vet att det kommer att roligt att börja arbeta med barnen med detta.

Snart kommer även grabbarna hem från farmor och jag har faktiskt hunnit sakna de små liven.

I morgon väntar fortsatt planerings arbete på skolan och fyra utvecklingssamtal. Jag har redan hunnit förbereda de, tro det eller ej. klockan fyra i morgon går jag så hem på lätta fötter, läs hjul, för att börja lovet. Fyra dagar ledigt. det ska bli sååå skönt.

På torsdag ska vi träffas några stycken och göra julkort. Jag riktigt längtar. Det betyder förstås att jag måste montera några nya stämplar som jag köpt, men det är ett kärt problem. =0D

Några dåliga foton på mina LOs jag gjorde i söndags kommer här. Tänk på att jag är nybörjare och var varsam i din kritik. ;0P

Inte så bra att fota i halv mörker men det får duga.

Ha en skön måndag kväll!

Måndag igen!

Så gick hela helgen med en massa blåst och en del regn.

I lördags var det innebandy, men bara för den yngsta. Rasmus var förkyld. Pontus och jag tog en sväng till stugan för att möta upp min bror och fixa det sista inför vintern.

Söndag var det meningen att jag skulle packa barnen för ett par dagar hos farmor och sedan skulle jag få en lång söndag med min mamma och en sväng till min syster. Någon ville annat och precis när jag skulle sätta mig i bilen ringer min bror. Mamma är en en gång över medicinerad och vi måste få in henne på sjukhuset. Så var den söndagen med mamma förstörd.
Jag begav mig så hem efter att i alla fall klippt buskarna hos mamma. Ledsen, irriterad och trött  då finns det bara en bot. Skapa.
Efter ca fyra timmar var jag fyra LOs rikare. Lovar att fota de en annan dag då det är ljust ute.

I dag var jag, min stackare, till tandläkaren igen. denna gång skulle de rensa min onda tand. Dum som jag är trodde jag nu att det bara kunde bli bättre, slutade ju med penicillin i går. Nu har jag så J--la ont i den förbannade tanden igen att jag vräkt i mig medicin så jag blir nog hög som ett hus igen. Längtar inte tills jag ska göra färdigt tanden om tre veckor ska ni veta.

I fredags ringde de om syster som mår sämre, så i morgon blir det möte om henne.

HJÄLP!!! Jag behöver klonas. Några tips? Hur ska jag hinna allt?

Medans ni funderar över det visar jag två kort jag fick till i helgen av en baksida på ett reklam blad. (nej då, jag har inte fått scrapfeber bara galet konstiga scrapletar ögon)

 

Ha en bra fortsatt vecka!

Fredag, jippi!

Jag hinner knappt andas i veckorna. Dagarna är späckade med aktiviteter.
Skönt att det är lov för barnen nästa vecka. Jag är ledig torsdag och fredag och det ska bli riktigt skönt.

Önskar att jag orkade göra fler inlägg på min blogg, men jag sitter just nu med utvecklingssamtal. Det innebär massor av förberedelser och övertid. Jobbigt, men nyttigt och spännade.


Två kort jag fått i hop. 

Det sista kortet är till en arbetskamrat som är sjukskriven.

Ha en skön helg! 

Lördag och solen skiner.

Äntligen skiner solen.

Tandvärken har lagt sig något, så medicinen tycks fungera. Trodde att jag skulle bi tokig där ett tag. Kände bara att tanden skulle bort.

I dag känns livet lite lättare. Mamma är kvar på sjukhuset och min största oro är att de ska över medicinera henne igen. Hon låter okej när vi pratar på telefonen. Jag hoppas att jag klarar mig utan tabletter i morgon så att jag kan åka en sväng till henne.

Hanna och Daniel har kidnappat vår vovve, till hans stora lycka.I går var han i väg och blev trimmad.Undrar om jag blivit scrap-galen eller köp galen? Hittar hela tiden på saker jag skulle vilja ha eller prova. Ja, ja, jag hinner när pengarna ramlar in...eller jag snålat och sparat så att de räcker till lite nytt.

Så ett kort.Ha en trevlig helg!


Hur ska jag stå ut?

Vilket vidrigt dygn.
Trodde aldrig att jag skulle säga att jag längtar till tandläkaren, men så var det i natt. En sån fruktansvärd värk. Jag var nära att ta Jockes tång för att dra ut tanden. Tur att inte Jocke var hemma för då hade jag tvingat honom att göra det.
Kanske skulle gått på Malins råd som Emils Lina försökte, eller katten...
Efter samtal med min mor, pensionerad recpetarie, bestämde vi att jag skulle "över" medicinera med de tabletter jag hade hemma. Jag fick då sova i tre timmar.
Varför finns det inga jourtandläkare på akuten?
Klockan sju i morse kastade jag mig på telefonen för att ringa tandläkaren. Halv åtta ringde de upp mig, jag fick tid klockan kvart i tio.
Sonen, som fortfarande är hemma, "dumpades" hos Hanna. Med springande steg kastade jag mig in hos tandläkaren. GÖR NÅGOT! JAG HAR SÅÅÅ ONT!
En röntgen plåt senare får jag veta att jag har en kraftig infektion och eftersom jag har feber får jag penicillin och värktabletter som ska tas var åttonde timme. Hon törs inte röra i tanden pga febern.
Till apoteket hämtar medicinen, hämtar sonen. Nu får Hanna köra jag måste ha medicin NU!
Efter 3 1/2 timme börjar värken igen. NEJ!!!
Samtal till tandläkaren som direkt skriver nya recept. Åtta timmar mellan medicineringarna, inte en chans, jag kör var femte.

Hanna du gulliga, tack för all hjälp!

Bir hemma i morgon också med sonen. Tur är väl det, känns som om jag druckit, snurrar lite lagom. Köra bil är nog ingen hit.

Så vtå julkort. Samma papper, promarkers och akvarellpennor (MCP), men olika upplägg.

 

Usch nu snurrar det rejält, mår lite illa. Dags för soffan.

Ha det gott!

TANDVÄRK!!!

Alltid är det något. Jag tror att jag blir galen. Jag nyser och ögonen rinner och kliar ännu. Så i dag på eftermiddagen börjar en tand att värka. Den verkligen VÄRKER. Ingen medicin hjälper och det känns som om timmarna släpar sig fram. Vill bara att det ska bli morgon så att jag kan ringa tandläkaren, som jag avskyr. Jag står inte ut snart.

Nog med gnäll.

Här kommer ett par kort.

 Nu ska jag krya ner i soffan och tycka synd om mig själv en stund.

Ha det gott!

Tisdag=vabdag

Så var man hemma och vårdar sjukt barn igen. I går var Jocke hemma så nu var det min tur. Jag blir hemma även i morgon, men sen hoppas jag att jag får jobba igen.

Jag var en sväng till apoteket i dag för att fylla på i medicinskåpet. Försökte prata med personalen om m ina hopplösa symtom som aldrig ger sig. Fick svaret att mina symtom kan vara allergi eller förkylning. Hm...så ska jag nu beahndla för båda och hoppas att något fungerar eller söka läkare? Orkar inte bestämma det nu, kanske försvinner om jag väntar några dagar. Nyser vidare, kliar ögonen, tar allergimedicin, smörjer eksem och äter halstabletter så får vi se.

Lördag var familjen till Åsa med afmilj för att fira hennes födelsedag som hon "rymt" i från. Det var jätte trevligt. Barnen trivdes också. Kaninen och marsvinet gjorde inte saken tråkigare.

 

Klart att Åsa fick ett kort också.Var på Katscrap rea i söndags titta vad jag kom hem med.

 


Jag har varit så effektiv i dag. Tvättat fyra maskiner, diskat, dammsugit, handlat, skjutsat och hämtat äldsta samt scrappat.

Ha en skön kväll!Fredag kväll

Ni anar väl hur torsdagens utedag blev. Regn, regn och åter regn. Alla såg vi ut som dränkta katter, men barnen var fantastiska och gjorde dagen till en rolig tillställning. De är för goa. Äldst barnen tog så väl hand om de yngsta att vi vuxna var riktigt imponerade.

Tyvärr vaknade jag i morse varm och hysteriskt nysande. Förkyld? Allergisk? Stressad? Inte en aning, men med febernedsättande och allergi medicin överlevde jag dagen.

I går var det utvecklingssamtal med den äldsta och i dag var det samtal med den ligga. På gårdagens samtal satt jag huttrande och lite små blöt efter utedagen. I dag satt jag snorande med en gigantisk huvudvärk. Det var bara att krya ner under en filt då jag kom hem och sova en halv timme.

Jocke for med barnen på innebandyträning så jag fick lite tid att städa.

Hanna och Daniel hämtade barnen, Pontus ska sova där i natt. Jag fick en rapport från träningen.Yngsta är allt för spänd inför kvällens övernattning att han hade lite svårt att koncentrera sig på matchen.Malte blev sjövild som vanligt då Hanna kom. På söndag ska han få sova en vecka hos de. Gissa om han kommer att bli glad. Inspektion av min nya dator. Den är så fin.

Så ett kort.Sarah Kay stämpel färglagd med promarkers och akvarellpennor.

Ha en skön helg!

Redan onsdag.

Veckorna går så otroligt fort. Jag hinner inte med ens hälften av vad jag tänkt. Undrar om det beror på att jag tror mig hinna med mer än jag gör eller om det beror på att jag planerar fel...
Hur som helst, min nya dator är bara så fin. Den är så enormt skön att sitta vid och jag kan ju stta var som helst.
Nu väntar jag bara på att få word installerat. Jag kan bara inte med works. Fel på mig?

Vår hund har aldrig blivit beskylld för att vara smart, men i dag tog han nästan priset för den mest korkade.
På gården stod ett rådjur när vi kom ut. Vad gör hunden då?
Jo, han tittar först förvirrat sedan ett kort morr och ett skutt framåt, sedan tvär vänder han och springer runt altanen åt fel håll. Borta en kort stund sedan tillbaka. Då har rådjuret försvunnit och kvar står en förvånad hund. Man kan inte mer än skratta och korkbollen.

I morgon har vi utedag med vår länga på skolan, ca 140 barn. Vi ska ha olika stationer med lekar mm. Barnen är blandade från förskoleklassen till åk 6. Så håll tummarna för att vi får fint väder. Alltid lite jobbigt med dessa dagar då inget är som vanligt och vissa barn har jätte svårt för det.

På söndag har Katscrap öppet hus igen. Så nu ska jag gräva i plånboken och se om det inte finns några kronor kvar i botten att handla för.

Så ett par kort.


Samma stämpel men andra färger.Ha det skönt i höstsolen. Hoppas att den skiner på er också.

Wow, vilken söndag.

I dag har det regnat och blåst som attan. Ett riktigt inne sittar väder.

Vi tog det lungt i morse. Jag klev upp och började fixa frukost. Släppte sedan ut Malte. tog en sväng till datorn. Barnen och Jocke fortsatte med frukosten och ropade sedan att den var färdig. När jag skulle sätta mig på min plats var den upptagen. ???
Jag drog ut stolen samtidigt som jag funderade om jag glömt att släppa ut katterna och någon av de låg på stolen.
Gissa om jag blev förvånad när jag hittade något helt annat. Ett stort paket låg på min plats. Hm, vad är nu detta?
Jag fyller inte år, det är inte morsdag och det är inte julafton...

Barnen hade lagt små alster där också.Under dessa fina verk låg ett stort tungt paket.

Jag öppnade det försiktigt med ögon stora som ett barns på julafton.

Titta vad jag fick.Min goa söta man har köpt en laptop till mig. Så fin, så snygg och bara min. Jag har bara skuttat runt av glädje idag. Eller..
Jag har klappat på den, tussat med den, putsat på den och tjatat om att jag fått en dator så barnen suckat åt mig.
Jag har knappt slitit ögonen från den på hela dagen.
Låter helt sjukt eller hur, men jag tog faktiskt en paus och planterade en grupp med ljung till mamma som hon kan ha på bron ute och en åt oss också.
När barnen och maken åkte på innebandy slet jag mig faktiskt från min nya dator och for jag till stan och handlade för veckan. Suck, det är ju så trist. Tog också en sväng till mamma med lakan jag tvättat. Hon har det kämpigt just nu med illamående och trötthet. Vi pratade i två timmar om gamla minnen och tider som kommer. Riktigt mysigt hade vi det i höstrusket.

Så några några kort jag gjort.En gammal hÄngel och en ny stämpel från Whiff of joy.Lite bleka färger blev det i scannern, men, men.

Ha det gott vänner!

Lördag

Sitter hemma och försöker skapa lite. Barnen och min man har åkt en sväng till Sandviken för att titta på innebandy. Lite skönt att få egen tid.
Veckan har varit stressig både på jobbet och privat. Har knappt hunnit sitta vid datorn om det inte gällt jobb.

Förra helgen hade katscrap öppet hus. Jag lyckades handla en del igen, men tyvärr inget foto. Laddar upp kort med nya stämplar en annan dag.

Några kort har det ändå blivit i veckan, min frizon. Då laddar jag batterierna.Ha nu en skön helg!

RSS 2.0