Valborg

Så var det Valborg igen. Tiden går så fort.
Nu börjar smällandet äntligen avta runt omkring så jag hoppas att jag kan gå en sväng med hunden. Han tycker att det är fruktansvärt jobbigt. Han skakar som ett asplöv och gråter.
Barnen har fått sin vilja igen, vi köpte några smällare. Ögonen riktigt lyste på de.
Lite har jag gjort också. Fler blomtags.

image122      image123      image124

Hoppas ni haft en bra dag i vårvärmen.

Kramar på er.

Vår? Eller sommar...

Nu kom värmen med storm. 22 grader på eftermiddagen. Så varmt att man knappt orkar göra annat än njuta.
Jag skulle vara hemma denna vecka och njuta av våren, röja lite och skapa, men...
Som alltid då jag är hemma själv med barnen blir någon sjuk, och oftast då den lilla. Så även denna gång. Mannen har tillbringat helgen i Mora på Bustercup med sina juniorer, tyvärr stryk i kvarten. På lördagen blev yngsta sonen jätte dålig i krupp. Det brukar oftast gå att häva bra hemma, men denna gång fick vi verkligen kämpa för att få det att häva. Samtal två gånger med barnkliniken hann det bli för råd om utökad medicinering. Besök av Hanna och Danne som oroligt fixat skjuts mitt i natten fick vi också. Tack Jonas. Besöket lugnade i alla fall den lilla. Han och Danne satt på trappan ute och viskade hemligheter innan de kunde gå in och Danne la honom.
Så mina lediga dagar slutade med vård av barn i stället.
Inte har det blivit så mycket skapat med en liten sjukling hemma, men här är i alla fall några.

image119        image120        image121

Blomtags stod på skapar listan bland annat.

Hoppas att hinna skapa lite mer i morgon då även storebror är hemma, lov från skolan.

Ha det gott. Kramar på er.

Vilken helg!

Helgen började alldeles underbart med scrap tillsammans med Viktoria, Linda och Eva. Mycket snacka och mer gjort för en del än andra. =0/ God mat köpte vi också. Denna kväll var vikt för kort inga LOs. Själv passade jag på att stans dies jag inte har.

Här är mitt enda bidrag den kvällen.

image118

En alldeles underbart söt liten Magnolia. Promarkers, akvarellpennor på cratepapper.

Det jag stansat ska nu snart också bli kort. Ligger lite efter med mina blomtags så det får bli veckans projekt.

Lördag var det mysdag med yngsta sonen då den äldsta och min man var i Stockholm på SM-final i innebandy. Elda står högt upp på yngsta sonens favoritsysselsättningslista. Vi gjorde ett besök hos mamma som flyttar tillbaka hem på torsdag efter många veckor på sjukhus. En snabbsväng till Maxi, men sen blev det elda och grilla korv.
När de stora grabbarna kom hem hade de två gäster med sig som de plockat upp i stan. Då blev det, inte helt oväntat, god dryck och Sing Star. Attans så roligt det är. Hellre än bra vet ni. ;0)
I dag har vi haft barnvakt för att kunna studera nya objekt... Berättar mer om det senare. Inget bestämt, inget att fundera på allt för mycket nu. Vi åt en middag med barnvakterna, spelade lite fotboll och avslutade med mys innan sängen väntade på de små.

Kramar på er där ute.

Vissa dagar...

Vissa dagar blir inte alls som man tror. I dag var en dag jag bävat för en del. Massor att göra på jobbet, en del saker mindre trevliga. Ett besök till mamma skulle jag också hinna med osv. Visst har dagen varit full späckad och inte hann jag med att äta lunch, men allt har bara flutit på. Varför lägger jag så mycket energi på att oroa mig i förväg när jag vet att det mesta löser sig. Ja, ja, jag kanske blir visare med åren. Eller?!...

Nu har jag suttit lite på msn, jobbat en del och nu väntar sängen. I morgon är det sista arbetsdagen för denna vecka. Vart tar tiden vägen?

Lite skapat också.

image115

image116
image117

Tre stämplar inköpta på mässan i Avesta. Den sista köpt till grabbarna. Färglagda med Promarkerpennor och akvarellpennor.

Kramar på er där ute.

En fullspäckad vecka.

Vissa veckor är bara mer fyllda än andra. Det här är en sådan. Nyss kommit hemfrån föräldraråd på sönernas skola. Jag åkte på att skriva protokoll, säkert blir det min tur att fixa fika till nästa möte också. Hm!
Barnen är inte hemma. De är ute och säljer majblommor med en kompis. Ska bli spännande att höra hur det gått. I morgon ska de sälja på kompisens väg. Tänk så stora de blivit.
Blir inte mer skrivet i dag allt för mycket att fixa med. Tror jag börjar med protokollet så kanske jag hinner skapa lite innan sängen ropar.

image113

Två kort har jag hunnit med. Denna hÄngelnalle, promarker-akvarellpennor, och...

image129

en hÄngelflicka, samma teknik, inköpt också den på mässan i Avesta.

Kramar på er.

Var är våren?

I dag fick jag känslan av vår igen en kort stund. Jag längtar så efter lite värme och ljus.
Ljus ja, tänd ett ljus för Engla i kväll 21.00 i ditt fönster. Så fruktansvärt att någonting så vidrigt bara kan hända. Känner med familjen.
I kväll ska här jobbas. Jobbar minst hundra procent på mina 75% som min man säger. Det är nog allt för sant. Jag har bestämt mig nu för att klocka varje vecka för att se OCH lära mig prioritera bort.

image111

Ny hÄngelkille från Avestamässan. Färglagd med Promarkers och akvarellpennor. Papper från Katscrap.

image112

Och en ny hÄngelflicka färglagd med samma teknik. DaisyBucketpapper från Katscrap.

Längtar så till mässan i Gävle. Ska bli sååå roligt. Ensam hela helgen då. Gissa om jag ska njuta av mässan.

Ni kommer väl ihåg att boka in lördag 3 Maj i era almanackor.
Då är det dags för Mässa i Gävle!!!!!!Hoppas vi ses ;0)
Scrap och Stämpelmässa
Öppet: kl 11-16
Plats: Folkets Hus i Bomhus/Gävle, ClockarCallesgata.

Demos kommer att hållas under dagen. Mer info om det senare.

Företag som kommer att sälja saker:

*Betrakhta

*Jommaslillakrypin

*Katscrap

*Lilla Handarbetsboden

*Pappersvinden

*Renaramaverkstan

*Scrapbookbutiken

*Scraphönans hobbyverkstad

*Scrapparazzi

*Stämpelhuset

Vi ses väl där!

Kramar på er.


Oj, redan söndag kväll.

Helgen startade med innebandymatch för den lilla, med fint besök i publiken. ;0) Knapp förlust mot tjejer 94/95. Otroligt bra resultat med tanke på att de är födda 00-98. Äldsta grabben var på discobowling kalas. Mycket uppskattat. Kvällen och halva natten var det cider, vin och öl till monteringen av mina nya stämplar från Avesta. Tack för pizzan.
Lördag blev klart lugnare. Kanske var det bristen på sömn som gjorde att det bara blev lite städa, handla och tvätta. Lite stämplar hann jag med också.
I dag har så några av stämplarna blivit kort också.

image109

Ny hÄngel från Avestamässan. Färglagd med Promarkers och akvarellpennor. Nytt papper från mässan.

image110

Ännu en hÄngelstämpel från mässan. Färglagd med samma teknik.

I dag har jag fått massor med skvaller från gårdagskvällen. Vissa har det riktigt bra nu. ;0)

Kramar på er.

Men var kom all snö ifrån.

Lite onödigt känns det allt när snön bara vräker ner. Det är ju trots allt vår. Nu vill jag allt ha vår, sol och värme. Ja, ja , jag vet att detta är aprilväder, men ändå.
Lite värme i själen har jag dock fått. Titta här bara.

image107

Har köpt ett nytt alfabet som jag längtat efter. Faktiskt det alfabet jag först ville ha och som Magnolia snuvade oss på. Inte bara alfabetet utan pebgarna också. Inte ett öra har vi fått tillbaka av de pengar vi betalt in. Morr! Man kan bli arg för mindre. Åtgärder är dock på gång.

image108

Skickar man mms till mig måste man vara medveten om att det kan straffa sig. ;0)
Den här gången blev resultatet en LO. Jag var ju tvungen att prova mitt nya alfabet...

Kramar på er där ute.

Vi tog en sväng i alla fall.

Ja, det blev en sväng till Avesta på mässa trots allt. Hanna skickade ett sms på natten och erbjöd sig att följa med. Skönt att komma iväg  en stund. Usch vilken dålig väg det var vissa sträckor. Resan gick bra ändå. Alltid lika roligt att se alla kända och okända ansikten. Shoppa med ögonen är också trevligt. Mycket hamnar på önskelistan. Om jag hade pengar... Lite handlade jag ändå. Tack mamma för bidraget. =0)

Cardstock

image102

Mönstrat papper.

image103

EZ, hörnstans, promarker mm.

image104

hÄngelstämplar

image105

QK-dies, lite fler stämplar

image106

Ops, det känns ganska mycket när man visar det så här. Men jag är så nöjd med mina köp. Nu ska här skapas. Nja eller det får bli i morgon eller ... någon annan dag. Nu måste jag förbereda jobbet. Suck, jag skulle bra mycket hellre skapa lite.

Kramar på er.

Många järn i elden.

Tänk att allt ska hända samma dag/ vecka. Hela veckan har bara sprungit förbi. Varje dag har varit full med aktiviteter. Massor av jobb hänger också över mig. Samtidigt som jag ska hinna med jobbet just nu ska jag även ha tid och ork för att planera och fundera ut höstens jobb då vi precis ska starta upp en ny skola. Nya arbetskamrater till en del, packa saker, byte av lokaler och nya klasser. Dygnet HAR för få timmar.
Mamma är nu på korttids boende. Jobbigt att se henne där. Nu bara måste hon börja träna så att hon kan komma hem igen. Mycket extra för mig innebar hennes flytt, allt måste de ha med sig privat. Måste shoppa lite nya bekväma kläder och ett par inneskor åt henne i helgen. Inte alls vad jag planerat. Trodde möjligen att jag skulle åka på scrap-mässan i Avesta. Vi får se om jag orkar med det nu.

Lite, med betoning på lite, har jag skapat.

image95

En par LO till min gamla elev, som nu mera arbetar hos oss, fyllde 20 i påskveckan.

image96

Så många minnen det väckte att ta fram dessa gamla foton.

Yngsta sonen blev inspirerad och gjorde en LO om sin avslutning med dagmamman.

image97

Riktigt fin tycker jag.

Två kort till Art Journal Challenge 2008 på scrappiz har jag gjort också.

image99

Vecka 9 Växa. Äldsta sonen kom fyra veckor för tidigt och overallen han skulle åka hem i var alldeles för stor. Så det kan bli.

image98

Vecka 10 Vinter. Rosiga barn i vinterlek.

Hoppas att jag hinner skapa något denna helg. Det är en av de få gånger jag verkligen får egen tid och att bara vara jag.

Kramar på er.

RSS 2.0